top of page

Info

Bestellen en betaling

A-leebel heeft alleen de artikelen op voorraad die te vinden zijn in het winkel gedeelte. Na het bestellen krijgt u een bevestiging van de bestelling per mail. Na ontvangst van uw betaling zullen de bestelde artikelen binnen 48 uur opgestuurd worden.

Verzending en retouren

De verzendkosten worden automatisch berekend bij het bestellen van artikelen. Voor bestellingen onder de €100,- komt er €4,95 verzendkosten bovenop het totaalbedrag aan artikelen. Bij een bestelling boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis. 

Tevens is het op verzoek ook mogelijk om artikelen af te halen in Vijfhuizen.

Bij een retourzending kan je een mail sturen naar A-leebel@xs4all.nl. In deze mail graag vermelden om welk artikel het gaat en de reden van retour. Na het ontvangen van je mail, reageert A-leebel zo spoedig mogelijk. Retourzendingen zijn op eigen kosten. Het is niet mogelijk om op maat gemaakte artikelen te retourneren.

Order in opdracht

Indien u geïnteresseerd bent in een op maat gemaakt product, kunt u contact opnemen via de contactpagina. Hierna nemen wij contact met u op en zal er onderling bepaald hoe het product eruit gaat zien. Na een offerte en een opdrachtbevestiging per mail, ontvangt u een factuur. Na ontvangst van de betaling is de order definitief en begint de productie van het product. De productie duurt in de meeste gevallen twee weken.

Disclaimer

Het is niet toegestaan om afbeeldingen, producten en teksten van deze site te kopiëren zonder schriftelijke toestemming.

2019© A-leebel

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

bottom of page